Smukke altaner og balkoner hos din bysmed

Få en personlig altan eller balkon, der passer lige til dit hus og din stil

Altaner og balkoner med fokus på detaljen

Drømmer du om en lækker balkon eller altan til huset? Vi hjælper med altaner og balkoner som både standardløsninger og ved specialmål. Med en altan fra Bysmeden kan du nyde de lange sommeraftener med venner og familie.

Vi sikrer dig et færdigt resultat i bedste kvalitet. Med mere end 40 års erfaring kan vi fremstille flere forskellige designs og finde de bedste muligheder for dig. Du kan se vores tidligere produkter under galleriet eller kontakte os for at høre mere.

Materialer af kvalitet

Vi har altid øje for detaljen og fremstiller med præcision. Din nye altan eller balkon bliver fremstillet i smedejern, med dit ønskede udtryk samt med gulv af jatoba træ. Vores materiale er af høj kvalitet og sikret mod det danske vind og vejr. Derfor får du både en smuk og langtidsholdbar altan af bedste kvalitet.

En smuk balkon er også med til at sætte præg på huset. Derfor skal det udføres i den stil, som du drømmer om. Skal den være moderne, klassisk eller noget helt tredje? Vi lytter til dine ønsker og tanker. Ligeledes er der mulighed for diverse tilvalg til altaner og balkoner. Dermed er du sikret en personlig løsning, som helt sikkert vil gøre naboen misundelig.

Kontakt Bysmeden omkring dine ønsker

Vi har stort fokus på kommunikationen med vores kunder, så slutresultatet er lig dine tanker. Derfor kommer vi også gerne forbi til en uforpligtende snak om dine muligheder og hvad der kan lade sig gøre. Vi er vant til kundespecifikke opgaver på specialmål og vi kan helt sikkert også producere din altan eller balkon.

Kontakt os endelig på mail nick@bysmeden.dk, så fortæller vi mere om løsninger og priser. Du kan være sikker på at møde en veluddannet og dygtig medarbejder med stor erfaring og kompetencer.

Sidebar

Konkurrencedygtige priser

Din lokale bysmed – ring og lad os få en snak om dine ønsker.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg kommer på besøg hos dig og besigtiger opgaven.

Fast pris inkl. det hele

Hos Bysmeden får du en fast pris fra starten, med alt inkluderet.